Овен  Много е важно да покажете усмивката си на всички.

...
Овен  Много е важно да покажете усмивката си на всички.
Коментари Харесай

Една зодия започва на чисто, две да внимават в службата

Овен

 Много е значимо да покажете усмивката си на всички. Това, че някой ви е противен, може да бъде подложено на подозрение и инспекция.

Телец

Днес излезте на открито, като вземете със себе си нещо ново. Промяната ще е основната дума през днешния ден и с цел да контролирате нещата, направете първата крачка. Няма да съжалявате.

Близнаци

Тази заран направете разследващи обиколка по прилежащите бюра. По-приятният вид е да удължите времето за пиянство на кафе с сътрудници, с цел да разберете накъде духа вятърът.

Рак

Чудесата не никнат от земята. За вашите през днешния ден би трябвало да се погрижите вие самите. Възможно е да не ви останат сили, с цел да се зарадвате, само че от време на време по този начин се случва.

Лъв

Този вторник го започнете почтено, като още от сутринта измененията собствен остарял табиет. Това е най-малкото, което следва да се случи, тъй че бъдете подготвени за промени тази седмица.

Дева

Днешният ден може да ви се стори по-тъмносив от останалите. Позволете си по-специална закуска и се поглезете уместно преди да излезете от вкъщи.

Везни

Днес направете всичко допустимо, с цел да излезете с усмивка от вкъщи. Предстоят ви срещи с значими хора, а усмивката ви е гаранция за половината триумф.

Скорпион

Днес с изключение на на будилника, който ще ви разсъни, не разчитайте на нищо и никой различен да ви се меси в работата. Хубаво е даже храната за деня да си извършите вкъщи.

Стрелец

 Този вторник станете по-рано и отделете време за физическа интензивност. Гимнастиката или бягането ще ви дадат сили, с които ще задминете конкуренцията в офиса.

Козирог

Днес може да не се познаете в огледалото. За да е цялостна смяната може да изберете и разнообразни облекла, с които да излезете. Ще би трябвало обаче да приемете всички учудени погледи върху себе си.

Водолей

Денят ще стартира с усмивка, даже да сте решили друго. Нищо не може да скапе денят ви и както го прекарате, по този начин ще протече годината ви, тъй че съберете целия си позитивизъм.

Риби

Много е значимо да започнете деня начисто. Направете си солидна закуска, с цел да няма на какво да се нацупите най-малко до обяд. Следобед ви чака значим телефонен диалог.

 

От аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР